مرور مجدد مراحل چاپ کتاب با روش چاپ دیجیتال کتاب:
- آماده کردن محتوای کتاب
- ارسال محتوای کتاب جهت بررسی، ارسال صورت حساب و عقد قرارداد به صورت حضوری یا از راه دور
- طی شدن مراحل مربوط به دریافت کد بین المللی(شابک)، فیپا و اخذ مجوز وزارت ارشاد که معمولا توسط انتشارات انجام میگیرد.
- صدور مجوز از طرف وزارت ارشاد اسلامی
- آماده کردن جلد کتاب؛ که طرح جلد میتواند با سلیقه نویسنده طراحی شده و به انتشارات ارسال شود. البته انتشارات هم امکانات و شرایط طراحی جلد کتاب را دارد.
- نهایتا انتشارات کتاب را چاپ و به نویسنده تحویل میدهد.
اما چرا چاپ دیجیتال کتاب؟
شاید با خود فکر کنید که کدام روش چاپ برای کتاب من مناسب است! در ابتدای مقاله ذکر شد که تیراژ کتاب مهمترین فاکتور در انتخاب روش چاپ است. و برای چاپ با تیراژهای پایین روش دیجیتال گزینه ایده آل است. چنانچه میخواهید در مورد چاپ دیجیتال کتاب بدانید، حتما چند نکته زیر را در نظر بگیرید.
- با چاپ دیجیتال کتاب شما میتوانید در هزینههای کتاب صرفه جویی کنید. اگر نویسنده تازه کاری هستید و پیش بینی دقیقی از میزان کتاب ندارید. ریسک نکنید! بهتر است روش چاپ دیجیتال کتاب را انتخاب کنید. در این روش تعداد چاپ کتاب قابل کنترل است. از چاپ تیراژ کم شروع کنید و با افزایش تقاضا میزان چاپ را بیشتر کنید.
- چاپ دیجیتال کتاب هزینه اولیه ندارد پس به تعداد محدود مقرون به صرفه است.
- در چاپ افست که رقیب اصلی چاپ دیجیتال است، مراحل آماده سازی بسیار زمانبر و پرهزینه است. در صورتی که در روش دوم، فایل دیجیتالی کتاب، را دستگاه میخواند و بدون نیاز به فیلم، و کالک و زینک همه فرآیند را اتوماتیک انجام میدهد.
- سرعت در روش چاپ دیجیتال کتاب بسیار زیاد است. به طوری که یک کتاب 200 صفحهای را در کمتر از 4 ساعت در 100 تیراژ چاپ میکند.
- نگهداری فیلم و زینکها (انبارداری) از فرآیند چاپ کتاب حذف میشود. از این رو، ناشر نیاز هفتگی خود را میتواند به چاپخانه سفارش دهد.
- هنرنمایی در چاپ رنگی و امکان چاپ تعداد محدود (حتی یک نسخه)، امکان ایجاد تغییرات در فایل چاپی در هر نوبت از چاپ؛ از دیگر مزایای چاپ دیجیتال کتاب است.
جابه جا بار کتاب ,دیجیتال ,انتشارات ,تیراژ ,نویسنده ,مراحل ,دیجیتال کتاب ,تعداد محدود ,وزارت ارشاد ,محتوای کتاب ,آماده کردن منبع
درباره این سایت